Drive-in shows

Een drive-in show bestaat uit een mobiele discotheek met DJ. De show, bestaande uit een volledige licht- en geluidsset, kan op iedere locatie geplaatst worden, zonder dat hier extra voorzieningen voor benodigd zijn. Wanneer je een drive-in show boekt hoor je alle zorgen betreft de licht-en geluidsvoorziening op jouw feest uit handen te kunnen geven. En dat is precies wat ik voor jou regel.

 

Om te kunnen garanderen dat de drive-in shows te allen tijde uitstekend werken, wordt alleen gebruikgemaakt van uiterst professionele apparatuur, welke ik kritisch heb uitgezocht. Alle drive-in shows zijn uitgerust met een professionele geluidsinstallatie, welke erg geschikt is voor zowel de grote als de kleinere feesten. In deze geluidsinstallatie wordt bijvoorbeeld gebruikgemaakt van Pioneer DJ, Electro Voice en Sennheiser. Daarnaast is er een moderne en sfeervolle lichtshow aanwezig, welke per feestlocatie wordt geprogrammeerd. Deze lichtshow is opgebouwd met lampen en speciale effecten van bijvoorbeeld Chauvet, Showtec en Laserworld. Zo zijn onaangename verassingen uit te sluiten.

 

Doordat elke drive-in show volledig in eigen beheer is, zijn alle middelen in huis om een topfeest te realiseren voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Om de drive-in shows zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw wensen, bied ik vier all-in pakketten aan. Het enige waar jij nog voor moet zorgen is een stopcontact en een droge plek om alles op te bouwen.


Drive-in show Basis

Zoek je een eenvoudige drive-in show met allround DJ, een goede geluidsinstallatie en verlichting voor een kleinere locatie? Dan is de Drive-in show Basis geschikt. De verlichte DJ booth in combinatie met acht felle LED-spots creëren een goede sfeer. Wanneer dit gecombineerd wordt met een professionele geluidsinstallatie en ervaren DJ, ben je er zeker van dat alles goed geregeld is. Deze show wordt vooral geboekt voor kleinere feestjes en borrels in kleinere locaties. 

€595 voor vier uur (incl. btw)

Verlengen voor €100 per uurDrive-in show Standaard

Wanneer je een chique drive-in show met allround DJ, een uitstekende geluidsinstallatie en sfeervolle verlichting zoekt, dan is de Drive-in show Standaard een mogelijke optie. Deze drive-in show is voorzien van een verlichte DJ booth, acht felle LED-spots op statieven en twee spot movingheads, die beschikken over diverse figuren, kleuren en effecten. Middels het creëren van een lichte mist, komen de lichteffecten helemaal goed tot zijn recht. Natuurlijk lever je niks in op het gebied van geluid, want ook deze show is uitgerust met een professionele geluidsinstallatie en ervaren DJ.

€695 voor vier uur (incl. btw)

Verlengen voor €125 per uurDrive-in show Plus

Wil je ervoor zorgen dat de dansvloer gegarandeerd gevuld is, dan volstaan de Drive-in show Plus uitstekend. Deze show is uitgerust met een verlichte DJ booth, acht felle LED-spots en maar liefst vier krachtige spot movingheads, waarvan twee op verlichte pilaren van truss. Doordat deze show bestaat uit veel verlichting, kunnen diverse lichteffecten gecreëerd worden, zodat de door jouw gekozen muziek helemaal tot leven komt. Middels het creëren van een lichte mist, komen de lichteffecten helemaal goed tot zijn recht. Deze lichtshow vormt samen met een flinke en professionele geluidsinstallatie en ervaren DJ de basis voor een prachtig feest.

€795 voor vier uur (incl. btw)

Verlengen voor €150 per uurDrive-in show Premium

Als je voor jouw feest echt alles uit de kast wil halen en een echt knalfeest wil organiseren, die jouw gasten nog lang zullen herinneren, is de Drive-in show Premium de beste optie. Bij deze drive-in show wordt al het beschikbare licht en geluid ingezet. Een verlichte DJ booth, twaalf felle LED-spots en maar liefst vijf krachtige spot movingheads, waarvan twee op verlichte pilaren van truss, zijn volledig op elkaar in geprogrammeerd. Om het compleet te maken is alleen deze show uitgerust met een computergestuurde en zeer krachtige full-color laser, waarmee op maat gemaakte lasershows worden gegeven tijdens het feest. Middels het creëren van een lichte mist, komen de lichteffecten helemaal goed tot zijn recht. De geweldige lichtshow vormt samen met een flinke en professionele geluidsinstallatie en ervaren DJ de basis voor een feest waar non-stop gedanst kan worden.

€895 voor vier uur (incl. btw)

Verlengen voor €175 per uurIn onderstaand overzicht worden de vier verschillende drive-in shows overzichtelijk vergeleken.

  Basis Standaard Plus Premium
Allround DJ Ja Ja Ja Ja
Geluidsinstallatie Tot 50 gasten Tot 100 gasten Tot 200 gasten Tot 250 gasten
Draadloze microfoon Ja Ja Ja Ja
Verlichte DJ booth Ja Ja Ja Ja
LED-spots 8 stuks 8 stuks 8 stuks 12 stuks
Movingheads - 2 stuks 4 stuks 5 stuks
Fazer Ja Ja Ja 
Full-color laser -  - Ja 
Kosten voor vier uur €595 €695 €795 €895
Verlengen per uur €100 €125 €150 €175