Drive-in shows

Een drive-in show bestaat uit een mobiele discotheek met DJ. De show, bestaande uit een volledige licht- en geluidsset, kan op iedere locatie geplaatst worden, zonder dat hier extra voorzieningen voor benodigd zijn. Wanneer je een drive-in show boekt hoor je alle zorgen betreft de licht-en geluidsvoorziening op jouw feest uit handen te kunnen geven.

 

Om te kunnen garanderen dat de drive-in shows te allen tijde uitstekend werken, wordt alleen gebruikgemaakt van uiterst professionele apparatuur van merken als Pioneer DJ, Sennheiser, Electro Voice, Chauvet, Showtec en Laserworld. Zo zijn onaangename verassingen uit te sluiten.

 

Alle drive-in shows zijn uitgerust met een professionele geluidsset, welke erg geschikt is voor zowel de grote als de kleinere feesten. Daarnaast is er een moderne en sfeervolle lichtshow aanwezig. De apparatuur wordt elk feest optimaal ingezet. Dit wordt onder andere bereid door de lichtshow per feestlocatie te programmeren.

 

Doordat elke drive-in show volledig in eigen beheer is, zijn alle middelen in huis om een topfeest te realiseren voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding.


Drive-in show Basis

Zoek je een eenvoudige drive-in show met allround DJ, een uitstekende geluidsset en verlichting voor een kleinere locatie? Dan is de Drive-in show Basis geschikt. De verlichte DJ booth in combinatie met acht felle LED-spots creëren een goede sfeer. Wanneer dit gecombineerd wordt met een professionele geluidsset en ervaren DJ ben je er zeker van dat alles goed geregeld is.

€495 voor vier uur (incl. btw)

Verlengen voor €100 per uurDrive-in show Plus

Wanneer je een chique drive-in show met allround DJ, een uitstekende geluidsset en sfeervolle verlichting zoekt, dan is de Drive-in show Plus een mogelijke optie. Deze drive-in show is voorzien van een verlichte DJ booth, acht felle LED-spots en twee verlichte truss-zuilen met zeer krachtige spot movingheads, die beschikken over diverse figuren, kleuren en effecten. Middels het creëren van een lichte mist, komen de lichteffecten helemaal goed tot uiting. Natuurlijk lever je niks in op het gebied van geluid, want ook deze show is uitgerust met een professionele geluidsset en ervaren DJ.

€595 voor vier uur (incl. btw)

Verlengen voor €125 per uurDrive-in show Premium

Als je voor jouw feest echt alles uit de kast wil halen en een echt knalfeest wil organiseren die jouw gasten nog lang zullen herinneren, is de Drive-in show Premium de beste optie. Bij deze drive-in show wordt al het beschikbare licht en geluid ingezet. Een verlichte DJ booth, twaalf felle LED-spots en twee verlichte truss-zuilen met zeer krachtige spot movingheads zijn volledig op elkaar in geprogrammeerd. Om het compleet te maken is alleen deze show uitgerust met een computergestuurde en zeer krachtige full-color laser, waarmee op maat gemaakte lasershows worden gegeven tijdens het feest. Middels het creëren van een lichte mist, komen de lichteffecten helemaal goed tot uiting. De geweldige lichtshow vormt samen met een flinke en professionele geluidsset en ervaren DJ de basis voor een feest, waar non-stop gedanst kan worden.

€695 voor vier uur (incl. btw)

Verlengen voor €150 per uurIn onderstaand overzicht worden de drie verschillende drive-in shows overzichtelijk vergeleken.

  Basis Plus Premium
Allround DJ Ja Ja Ja
Geluid + microfoon Tot 150 gasten Tot 250 gasten Tot 250 gasten
Verlichte DJ booth Ja Ja Ja
LED-spots 8 stuks 8 stuks 12 stuks
Truss pilaren met movingheads - Ja Ja
Fazer Ja Ja 
Full-color laser  - Ja 
Kosten voor vier uur €495 €595 €695
Verlengen per uur €100 €125 €150