Over mij

Graag stel ik mij voor. Ik ben Joris de Mönnink, 25 jaar oud en woon in Eindhoven. Muziek is mijn passie. Vanaf jonge leeftijd speel ik keyboard en piano, wat ik ook voor een lange tijd in een band heb gedaan. In april 2015 heb ik de DJ Pro cursus op de Eindhoven DJ School afgerond, waar ik altijd met veel plezier naar toe ben gegaan om te draaien.

 

Ruim 10 jaar geleden ben in begonnen met het draaien van plaatjes. Allereerst voornamelijk op kleine besloten feesten, maar wegens uitbreiding van mijn drive-in shows, ben ik inmiddels op de meest uiteenlopende feesten te vinden; van bruiloft tot bedrijfsfeest en van schoolfeest tot 50e verjaardag. Ik kan mezelf daarmee een echte all-round DJ noemen, wat ook de reden is dat ik geen directe muziekvoorkeur heb. Juist de diversiteit van feesten, het combineren van genres en het inspelen op situaties tijdens feesten vind ik het mooiste van het vak.

 

Doordat ik diverse drive-in shows in eigen beheer heb, kan ik voor een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding iedere locatie voorzien van een spectaculaire licht- en geluidsshow. Door creatief om te gaan met de inzet van mijn eigen apparatuur, weet ik iedere locatie om te toveren tot een feestlocatie vol ambiance.

 

Inmiddels heb ik op ruim 300 feesten voor meer dan 200 verschillen klanten mogen draaien en ik hoop natuurlijk dat er nog heel veel zullen volgen.

Joris de Mönnink