Reviews

Annelieke en Vincent

Ha Joris, We willen je ontzettend bedanken voor het geweldig mooie feest dat je voor ons samen met je compagnon hebt gegeven! En speciaal dat ons zoontje mee mocht kijken met jullie, zo leuk! En ik weet niet of je het door had, maar je hebt een heuse battle op gang gekregen met 'ice ice baby' tussen twee mensen die elkaar eigenlijk niet echt kennen, maar zo tof! Heel veel dank dat je hebt bijgedragen aan de magie van onze dag. Het was fantastisch. Iedereen heeft met volle teugen genoten.

Arno

Joris is voor ons een perfecte DJ geweest. Hij voelt de sfeer goed aan, heeft zich voorbereid aan de hand van onze afspeellijsten en speelt flexibel in op de feestvierders en de vibe van het moment! Hij heeft een hele mooie setup staan! TOP!

Mark

We hebben een top feestje gehad met DJJorizzz! Het contact met Joris vanaf het begin was gemakkelijk en professioneel door een intake gesprek en email bevestigingen. In principe is alles mogelijk en hij voelt goed aan hoe het feestje start en moet eindigen. Bij toplocatie De Mispelhoef en met onze gasten hebben wij een fantastische avond gehad.

Patrick & Simone

Wij hebben DJJorizzz laten draaien op ons verrassingsfeestje, 50 + 50 jaar geworden. Maar als verassing een huwelijk gesloten. Nou we zijn zeer blij met Joris als DJ. Deze jongen voelt aan wat de mensen willen en daarbij en heel prettig persoon in omgang. Zijn apparatuur ziet er tip top uit zeker zijn laatste nieuwe aanwinst de laserstralen. Dus niks als lof voor deze topgast. Joris bedankt, je blijft in ons contacten boek. Groetjes Patrick & Simone

Jacqueline & Orland

Wij hebben DJJorizz ingehuurd voor onze 25-jarige bruiloft en zijn super tevreden. Een paar weken voor het feest neemt hij samen met jou je persoonlijke playlist door, maakt duidelijke afspraken over de betaling, je kunt uit verschillende opties kiezen, is op tijd en maakt er een top feest van met professionele apparatuur!

Jeroen & Bernadette

Joris heeft op 1 april gedraaid op onze bruiloft. Hij heeft vooraf de tijd genomen om onze wensen in kaart te brengen. Hij heeft 6 uur lang geweldig gedraaid op onze bruiloft. We kozen voor de meest uitgebreide dj-set. Zeker het geld waard! Licht, geluid, lasers, rook, alles erop en eraan! Dank je wel Joris, dankzij jou hebben we een onvergetelijk trouwfeest gevierd. Jeroen en Bernadette

Jeroen

Een maand geleden heeft Joris de muziek verzorgd tijdens de fuif van onze zoon van 12. Wij hadden gekozen voor de uitgebreide lichtshow met alles erop en eraan. Alles werd door Joris tot in de puntjes geregeld. Wat was het een geweldige avond en wat hebben de kids genoten. Joris, nogmaals bedankt voor een onvergetelijke avond!

Wendy & Mark

DJJorizzz is een DJ die ervoor zorgde dat ons feest meteen op gang kwam. Hij heeft meer dan genoeg ervaring en kennis over welke muziek wanneer te draaien. Daarnaast super sociaal en prettig in omgang. Kortom een top DJ!

Tom

Een feest waarbij de jongste aanwezige 20 was en de oudste aanwezige 87. Joris heeft iedereen op de dansvloer gekregen! Afwisselend van top40, naar hitjes uit de jaren 80 of even lekker meezingen met Snollebollekes! Nogmaals heel erg bedankt, het was TOP!

Bas & Silvie

Beste DJ Jorizzz, Ontzettend bedankt voor je geweldige, goede en bovenal gezellige muziekbijdrage. Al onze gasten waren laaiend enthousiast. Mede door jouw inzet hebben wij een mooie herinnering aan ons 12,5 jarig huwelijksfeest. Ga vooral zo door en tot de volgende keer!

Peter & Anne-Marie

Hoi Joris, Bedankt voor het draaien op ons feest. We hebben veel positieve reacties gehad van onze gasten. Je voelde de sfeer goed aan met je muziekkeuze. Ga zo door!

Robert & Inge

Hey Joris, Wij kijken terug op een heerlijk feest dat precies zo is gelopen als we hadden gehoopt, zonder dat we wisten hoe het zou lopen. Goede sfeer, gave lichtshow, juiste muziek op de juiste momenten. Iedereen heeft lekker kunnen dansen. De volgende keer boeken we je weer.

Herjan & Hanneke

Hoi Joris, Bedankt voor het draaien op ons huwelijksfeest. Wij hebben er enorm van genoten en de gasten ook. Jouw lichtshow en het gebruik van de confettishooters bij onze openingsdans waren een enorm succes! Onze gasten raken er niet over uitgepraat. Ga zo door en tot de volgende keer!

Richard & Marion

Hallo DJ Jorizzz, Bedankt voor je bijdrage aan onze 12,5 jarige bruiloft! Je kreeg de zaal goed aan het dansen en in combinatie met de spetterende lichtshow was het helemaal top! We hebben veel leuke reacties gehad. Ga zo door!

Ronald & Corinne

Hoi Joris, Mede dankzij jou hebben we een geweldig feest gehad, waarvoor nogmaals onze dank! Je voelde goed aan wat onze gasten leuk vonden en hebt ook rekening gehouden met onze wensen. Kortom: voor herhaling vatbaar!

Koen & Marieke

Hoi Joris, We wilden je nog even super bedanken voor je leuke muzikale bijdrage aan onze huwelijksdag. Je draaide perfect, alle muziekkeuzes waren goed gekozen op het juiste moment. We horen ook van iedereen terug dat ze de DJ erg goed vonden draaien (compliment voor jou). Bedankt! Met vriendelijke groet, Koen en Marieke

Toine & Ronald

Hoi Joris, Nogmaals onze dank voor jouw inzet op de 80's & 90's party afgelopen zaterdagavond in het VTA. Voor ons is het een geweldige avond geweest mede door jouw inzet en muziek. Dit gaan we zeker vaker doen en hopen dat jij ook dan weer van de partij bent.

Pieter & Yvonne

Hoi Joris, Bedankt voor de geweldige muziek op ons feest! Van Nederlandstalig tot polonaise tot house, alles was geweldig!

We hebben enorm genoten mede dankzij jou, TOP!

Heb ik ook op jouw feest gedraaid? Stuur hier je reactie in.